Søndag den 12. september 2021 kl. 8.00 til 16.00 afholder Greve Cykle Club Sjællandsmesterskaber i Linjeløb.

Løbet er sponsoreret af B-bikes der også lægger grund til stævnepladsen.
Vi glæder os til at se en masse glade ryttere der skal kæmpe om æren om Sjællandsmestertitlen 2021.

Løbet følger de gældende regler for DCU herunder pointgivende. 

Særligt om SM og klasseinddeling:
Masterryttere kører i H40/H50/H60/H70.
Samkørsel i klasser; DA/DB/U19P, U15P/U17P, U13/U13P, U11/U11P, H60/H70 dog køres med særskilt præmierække i hver klasse.
Der er medalje til 1, 2 og 3 i alle klasser.
Der gives ikke point til master DM og distriktsmesterskaber i masterklasserne, da løbene er årgangsløb. Kun ryttere fra sjællandske klubber kan blive sjællandsmestre. Distriktsmesterskabet afvikles med som en del af et almindelig cykelløb og man deltager i den klasse man er berettiget til licens i på dagen. (Oprykkede rytter kan ikke nedrykke og nedrykkede rytter skal ikke oprykke til mesterskabet). Medaljer i Distriktsmesterskaberne kan kun vindes af cykelryttere med gyldigt licens udstedt af DCU/Distriktet til en klub/team tilsluttet Distriktet, samt ryttere på klippekort/prøvelicens til en klub tilsluttet Distriktet. De tre bedst placerede i hver klasse af distriktets egne ryttere får en medalje, (Guld, sølv eller bronze) uanset om de får præmie/point i det almindelige løb. Udover medaljerne er der præmier/point til alle efter de almindelige regler i det pågældende distriktet (også medaljetagerne, forudsat de har placeret sig i den almindelige præmie/pointrække).

TILMELDING HER – CyklingDanmark.dk

Indskrivning: Møllesvinget 6, 2690 karlslunde.
Start/Mål: Start Tåstrupvej, lige efter Møllesvinget. Mål Møllesvinget 6.
Parkering: Benyt vejsiden langs Karslunde Landevej samt div. Parkeringspladser langs denne. OBS! Ingen parkering i vejsiden på stykket af Tåstrupvej der benyttes til løb, fra Møllesvinget til Højagervej. Dette er for jeres sikkerhed!
Præmie/podie: Møllesvinget 6, 2690 karlslunde
Toiletter: Møllesvinget 6, 2690 karlslunde
Omklædning: Ingen omklædning

Dropzone: Højagervej
Forplejning: Højagervej

Rute: https://ridewithgps.com/routes/36922169
Start og mål er ved Møllesvinget 6, herefter TH Tåstrupvej, TH Højagervej, TH Bygaden, TV Brændmosevej, lige ud Møllevejen, TV Hastrup Bygade, TH Karlslundevejen, lige ud Hastrupvejen, TH Sognevejen, lige ud Bygaden, lige ud Sognevejen, lige ud Bygaden, lige ud Sognevejen, TV Møllesvinget.

Greve CC byder velkommen til SM Linjeløb 2021 for alle klasser.