Sommerclothes
Winterclothes

Follow us on Facebook

Senior

Voksentræning i GCC

 

Senior afdelingen i GreveCC består af både aktive licenscykelryttere og cykelryttere der er med for træningen og fællesksabets skyld.

 

Træningen tilrettelægges af klubbens trænerteam. Vi træner hårdt og målrettet for at kunne præstere i licensløb. Træningen er niveau opdelt, således at der er noget for alle mand. Vi har ryttere på mange niveauer og alle har gode og dårlige dage, men vi bestræber os på at alle får en god træningsoplevelse, hver gang!

 

Træningen starter altid fra klubhuset på Vårgyvelvej 2, 2690 Karlslunde.

 

Der er træning Tirsdag og torsdag kl. 17 og ca. 2 timer. hele året.

Løbsfrie weekender om søndagen kl 9-10 afhængigt af vejret og ca. 3 timer.

Træningsindhold er altid tilrettelagt og vil blive annonceret på vores lukkede Facebook gruppe.

I løbsweekender opfordrer vi medlemmer der ikke kører licens, til at arrangere fællestræning.

 

Udstyr til træningen med GCC

  • ALTID godkendt hjelm.
  • Ekstra slange, dækjern og pumpe.
  • I vinterperioden, november til en gang i marts, skal din cykel have monteret skærme med stænklap som minimum skal være afsluttet 25 cm over jorden. Desuden skal den monteres med vinterdæk( fx Schwalbe Durano Plus) eller med dæk indlæg.
  • Det forventes at din cykel er velholdt, så der ikke opstår unødvendig ventetid pga mekaniske defekter eller i værste tilfælde uheld pga af slidt udstyr.

Hvem kan deltage i fællestræningen.

Alle kan som udgangspunkt deltage, du behøver ikke være licensrytter eller have ambitioner om det for at køre med i GCC.

Dog er en vis grundform en nødvendighed for at få de bedste forudsætninger for en god træning for både dig og de andre klubmedlemmer. Det forventes desuden at du har en vis erfaring med at køre i gruppe og sidde på hjul uden at være til fare for nogen.

 

Du er velkommen til at kontakte trænerteamet hvis du har spørgsmål.

Kristian Vollertsen på mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Thomas Maaløe på mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller telefon: 51 99 97 30

 

All 2

Cykelgaarden
Fini
Admiral Capital
Gourmet Catering
Traffics DK
Superbrugsen Tune
MB transport
Velo Concept
KEMP & LAURITZEN
Sydbank
Malerfirmaet Brian Wulf Frederiksen
Ale