Sommerclothes
Winterclothes

Follow us on Facebook

Børn og ungdom

B&U afdelingen i Greve CC består af både aktive licenscykelryttere, og cykelryttere der er med for træningen og fællesksabets skyld. Vi har pt. ryttere fra 11-16 år.

 

Vi tilbyder hård, målrettet, men også sjov træning og socialt samvær. Der er træning hele året rundt tilpasset alder, niveau og vejrforholdene. Der er plads til alle uanset alder og niveau - også selvom man ikke lige har en racercykel.

 

Træningen er niveau opdelt, så alle kan få den rigtige træning.

 

I sommersæsonen er der træning tirsdag og torsdag fra 17:00 til cirka 19:00. Træningen starter altid fra klubhuset på Vårgyvelvej 2, 2690 Karlslunde.

Det er et krav, at man kører med en godkendt hjelm, men ellers er der ikke noget krav til udstyr lige i starten.

 

Der er i et vist omfang mulighed for, at leje en racercykel i klubben.

 

Der bliver flere gange om året arrangeret cykelcamps forskellige steder i landet og hyggelige sociale arrangementer. Der afholdes også hvert år to Medaljeløb, hvor alle børn med interesse for cykelsport kan prøve et cykelløb under ordnende forhold.

 

 

Om vinteren er der mulighed for at komme til at køre indendørs på cykelbanen i Ballerup, som supplement til udendørstræning.

 

Se mere i DCU's forældreguide

 

Du er velkommen til at kontakte trænerteamet hvis du har spørgsmål.

 

Mia på tlf.: 20621094

B&U koordinator Henriette på tlf.:26852208

 

Du kan også skrive til B&U ansvarlig på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller kigge forbi i klubhuset til klubaften d. første mandag i måneden fra kl. 19 hvor vi har klubaftenFor nye medlemmer, dog kun ved forudgående aftale med en træner.

 

12837322 10154042512428442 851534198 o

Velo Concept
Traffics DK
Gourmet Catering
MB transport
Fini
Admiral Capital
KEMP & LAURITZEN
Superbrugsen Tune
Sydbank
Ale
Malerfirmaet Brian Wulf Frederiksen
Cykelgaarden