Løbsuge 17 - Enkeltstart og to linjeløb

I ugen der netop er overstået var der hele tre løb på programmet og hvad vejret efterlod af drømme efter blev der til gengæld leveret på cyklerne og GCC's ryttere kørte igen rigtig flotte resultater hjem.

 

 

I onsdags var der første afdeling af den nye TT  cup og her var vores få ryttere med TT cykler klar til race. I U17 viste Peter Busk endnu engang sine kvaliteter i desciplinen og hentede en anden plads, dog kun slået med under 7 tiendedele af et sekund og et imponerende snit på 43 km/t. I H70 sikrede Kell Wohlert  endnu 20 point med en flot sejr og god afstand til nr. 2.

 

Lørdag stod den på linjeløb, første afdeling af den nye Øresunds cup, arrangeret af CC Hillerød. Det blev en dag påvirket af vejret, og hvor nogle kørte i fin solskin, havde andre en god, eller vel rettere dårlig og møg irreterende gang regnvejr. I C var Thomas Maaløe Martin Frank til start og måtte tage til takke med feltets spurt da seks mand holder hjem. Thomas nr. 8 og Martin nr. 18.

feltet var der debut i 2017 med Jakob Zeihlund og en flot en af slagsen med en fjerde plads og således point i første løb. I U17 har vi Peter Busk som nr. 8. I U15 der fik kørte 41 km har vi Rasmus Bisgaard som nr. 23 og Tobias Jacobi som nr. 26 og i H70 kørte Kell Wohlert sig til en tredje plads, men desværre uden for point denne gang.

 

Søndag var der bakkerace i området omkring Tølløse og 2 afdeling af Øresunds cuppen. Vejret var en hel del bedre, men bakkerne her kan også i sig selv være udfordrende nok. I H40 kørte Søren Thomsen sig til en 15 plads i et felt spærgt til atomer. I U17 har vi Peter Busk som nr. 12, men dog stadig i pointene, igen en et løb præget af stor splittelse på bakkerne.

U15 kører Rasmus Bisgaard så flot på bakkerne at det bliver til sæsonnens bedste resultat og første point på kontoen. Stort tillykke og flot kørt.

H70 stillede Børge Sørensen op og gjorde som Børge så tit gør. En sejr. Jeg er sikker på det er den ekstra omgang op og ned der er taget til træningen, og flot bevis på at det betaler sig at knokle. Tillykke.

 

Sidst skal nævnes vores øvrige ryttere, som desværre ikke optræder på resultatlisten på trods af deres glimrende forsøg på en holdtidskørsel på søndagens rute. De er dog skarpe nok til at fotografen ikke kan stå for dem. Godt kørt drenge og så fik I sneget jer med ind i en nyhed om licensløb.

 

Samlet GCC