Beretning Sorø BC 2017

Lørdag og søndag var der løb i området omkring Sorø. Lørdag for de yngste klasser, søndag fra U17 til H70, og det var her GCC leverede weekendes to bedste resultater, i dagens yngste og ældste klasse.

 

 

 

På en rute med masser af smalle, snoede og ikke ensrettede veje. Veje der sender tankerne hen på Strade Bianche, krydret med dansk landbrugs bidrag til forår, læs. gylle, synes jeg at forholdene var langt under det vi knoklede for.

Det kan vi så være ærgerlige over, men vi kan også være stolte over at vi leverede et super flot løb, og det ved jeg at forældre og ryttere lægger mærke til og synes om. Kudos til alle som var involverede, det er noget vi godt vil kendes ved og for.

 

Lørdag var Tobias i U15 eneste GCC rytter der fuldførte på en 15 plads, vel og mærke 15 pladser bedre end weekenden før.

 

I B røg undertegede Kristian af feltet efter 1.5 omgang. 10 minutter flat out, det er åbentbart for meget og således måtte resten af løbet køres alene. Det gav en 15 plads.

 

I H50 led Lars Frederiksen samme skæbne og dermed en 29 plads. Det gav dog tid til at spise og frem for alt tid til at ramme rigtigt i drop zonen.

 

Nu til de sjovere, dem der tager podie med hjem.

I U17 spurter Peter Busk sig til en 3 plads og en plads på skamlen.

 

Og nu i H70, men stadig samme hurtige Børge, øverst på podiet med en flot første plads.

 

Podie U17