Meld dig som frivillig nu

Greves løb er i år søndag d. 2 april

 

Vi vil fra bestyrelsen gerne afholde det bedst mulige løb og samtidige undgå at køre enkeltpersoner i sænk. Det betyder at vi skal bruge de frivillige kræfter vi kan få fat i, og jeg håber I vil deltage i denne dag, hvor vi sammen skal arrangere og afholde alle tiders licensløb med super sikre forhold.

 

Det kræver at vi giver den en indsats og jeg håber at I vil bakke op omkring det og melde jer som frivillige. Hovedopgaverne vil være opstilling af målområde. Opsætning af Rute. Bemanding af salgsvogn & poster i målområdet. Kørsel af førerbil. Flagpost. Nedtagning af målområde og general oprydning.

 

Målet er helt klart at få frivillige nok til at vi kan tilbyde alle et halvdagsarrangement, hvor man enten er på fra formiddag til middag, eller fra middag til eftermiddag.

 

Meld jer til undertegnede som i år står for den overordnede koordinering og skriv gerne hvis I har ønske til opgave eller et særligt talent eller gå-på mod til en opgave, så vil jeg bestemt tage det med i planlægningen.

 

Husk også at en lovet halv dag er langt bedre end at du fuldstændig gemmer dig i busken.

 

Og sidst er det vigtigt at du også husker at din familie eller bekendte der har lyst til en dags frivilligt arbejde, hvor de samtidige kan se cykelløb for vi glade amatører, men også hele Danmarks elite, er mere end velkomne.

 

I bedes skriv til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., finde mig på FB under mit navn, ringe eller SMS på 42 80 88 14

Allle vil elske dig